Restauratie

met bouwbedrijf hiemstra

Bouwbedrijf Hiemstra is na 30 jaar bouwervaring, specialist in restauratiewerkzaamheden. Of het nu gaat om uw woonboerderij met veel authentieke elementen of een monumentaal pand. Bouwbedrijf Hiemstra renoveert en herstelt uw bijzondere bouwwerk in oorspronkelijke staat.

Authentieke onderdelen maakt Bouwbedrijf Hiemstra exact na
Authentieke onderdelen die vervangen moeten worden, maken wij in onze werkplaats exact na. Wij maken bijvoorbeeld houten karakteristieke kozijnen voor monumentale panden of voor authentieke woonboerderijen. Wij kiezen voor duurzaam materiaal dat past bij de uitstraling van uw woonboerderij of monumentaal pand. Uiteraard hebben wij aandacht voor authentieke details behorend bij deze onderdelen.

Uw restauratie is onze uitdaging
Wij werken met gespecialiseerde vakmensen die ieder restauratieproject als een uitdaging zien. Onze vakmensen zijn betrokken, betrouwbaar en ambitieus als het gaat om het authentieke eindresultaat. Onze projecten spreken voor zich, met trots laten wij u het authentieke eindresultaat zien. Bij projecten vindt u een aantal gerealiseerde restauratieprojecten.

Duurzaam bouwen

Gerealiseerde projecten

Onderhoud – Woonboerderij