Nieuwbouw

met bouwbedrijf hiemstra

Bouwbedrijf Hiemstra bouwt al dertig jaar woningen. Wij bouwen woningen voor particulieren maar ook ontwikkelen wij zelf nieuwbouwprojecten.
Of u nu kiest voor een traditionele woning, een woning gebouwd onder architectuur of een kantoor- of bedrijfspand. Wij realiseren realiseren uw woonwens, en denken met u mee over creatieve oplossingen.

Woning op maat
Heeft u zelf nog geen concreet beeld hoe uw ideale woning eruit gaat zien? Voor de nieuwbouw van woningen, biedt Bouwbedrijf Hiemstra u de keuze uit een aantal basiswoningen. Uiteraard is er volop ruimte voor uw eigen wensen en wooneisen.

U weet exact wat voor woning u wilt?
Wij bespreken graag uw eigen ontwerp met u. Wellicht hebben wij nog enkele bouwtips of duurzame tips waarmee u uw voordeel kunt doen. Zo profiteert u van onze expertise, bouwervaring en creatieve oplossingen.

Wij bouwen uw droomwoning
Wat uw woonwensen of -plannen ook zijn. U beschikt al over een bouwkavel of niet. Wij gaan graag met u in gesprek. Eventueel schakelen wij een architect in die op basis van uw voorkeur en wensen een bouwtekening voor u maakt.

Architectuur
Bouwbedrijf Hiemstra beschikt over een eigen tekenafdeling. Uw woonwensen en -eisen visualiseren wij in een realistisch bouwproject.

Voor aparte woonwensen
Bouwbedrijf Hiemstra beschikt eveneens over een groot netwerk van professionals waaronder architecten en bouw-tekenburo’s.

Heeft u speciale woonwensen of u wilt een verrassend ontwerp? Wij schakelen in dat geval een architect in die past bij uw bijzondere ideeën en uw verrassende wensen. Bekijk een aantal van onze gerealiseerde woningen.

Bedrijfsloodsen en kantoorpanden
Voor utiliteitsbouw zijn wij ook graag uw partner. Wij bouwen eveneens bedrijfsloodsen (eventueel met woonfunctie), opslagloodsen, loodsen voor agrarische doeleinden en kantoorpanden. Wie een werkruimte naast zijn woning wil neerzetten, is bij ons eveneens aan het juiste adres.

Bouwbedrijf Hiemstra is van alle markten thuis.

Duurzaam bouwen

Gerealiseerde projecten

Nieuwbouw – 12 levensloopbestendige woningen Wonen Noordwest Friesland

Nieuwbouw – bedrijfspand met laadperron

Nieuwbouw – Twee-onder-een-kapwoning Witmarsum