Duurzaam bouwen

met bouwbedrijf hiemstra

Hiemstra is in 2012 uitgeroepen tot meest duurzame bouwer van Noord-West Friesland. Dankzij het gescheiden inzamelen van bouwafval dient maar liefst 64% van het ingezamelde afval als grondstof voor nieuwe producten. Jan Bouma, directeur van Bouwbedrijf Hiemstra nam het Afvalbarometer-certificaat in ontvangst. Lees hier het volledige persbericht.

Verbouwen en renoveren begint met een oriƫnterend gesprek
Of het nu om een grote of kleine verbouwklus gaat, Hiemstra adviseert u deskundig, maakt een ontwerp om uw woonwensen te visualiseren. Bouwbedrijf Hiemstra realiseert uw verbouwing, deskundig en duurzaam. Wij denken met u mee over duurzame oplossingen en materialen, adviseren u over regels en vergunningen. Samen gaan we aan de slag om uw woonwensen te realiseren. Zodat u uiteindelijk jarenlang woonplezier hebt van uw verbouwde en gerenoveerde woning.

Duurzame verbeterprocessen in de bouw
Hiemstra vindt het milieu belangrijk en heeft daarom duurzaam bouwen hoog op de agenda. Wij zijn continue op zoek naar verbeterprocessen omtrent duurzaam bouwen.

Hiemstra volgt ontwikkelingen in duurzaamheid
Duurzaam bouwen is een speerpunt van Hiemstra. Om die reden volgen wij de ontwikkelingen rondom duurzaamheid op de voet. Wij maken gebruik van de meest duurzame materialen. Ook passen we de meest duurzame technieken toe en werken we met efficiƫnte apparatuur.

Duurzaam bouwen werkt besparend
Wij sparen hiermee het milieu maar eveneens besparen we op de kosten voor onze klanten. Uiteindelijk heb je met duurzame bouw minder onderhoud en daardoor minder kosten. Bovendien kan duurzaamheid u ook fiscaal voordeel opleveren. Bouwbedrijf Hiemstra informeert u natuurlijk over regels waar u voordeel van heeft.

Duurzaam bouwen

Gerealiseerde projecten

Nieuwbouw – 12 levensloopbestendige woningen Wonen Noordwest Friesland

Nieuwbouw – bedrijfspand met laadperron

Nieuwbouw – Twee-onder-een-kapwoning Witmarsum